Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Te is smirglivel állsz neki a rozsdának? Rosszul teszed!

Te is smirglivel állsz neki a rozsdának?

Felületvédelemre még gondolni sem tudsz addig, míg a fémről a rozsdát el nem távolítod! De mégis mivel „ronts neki”? Elő a drótkefét és a smirglit? Nos, ha egy igen fárasztó kézi csiszolásnak akarsz elébe nézni, ami ráadásul összekarcolja a fémet és a nehezen hozzáférhető helyeken fel is mondja a szolgálatot; akkor hajrá! Azonban, ha kevésbé izzasztó megoldásra vágysz, használd ki a négertárcsa előnyeit!

 

A különféle csiszológépekkel jelentősen megkönnyítheted a csiszolási munkálatokat. Ez nem vitás. Viszont miért szereznél be különböző tárcsákat és csiszológépet a műveletekhez?

Ezért ne állj neki egy egyszerű smirglivel a fémnek!

A rozsdás, festékes, ragasztós felületek letisztítása sosem könnyű feladat. Sokan a letisztításukhoz erős huzalkefét használnak. Te is jártál már így?

Drótkefe és smirgli ugyan gyors megoldásnak tűnhet (biztos van a „háznál”) viszont nagyon fárasztó művelet; sem nem hatékony, sem nem javasolt megoldás. Ráadásul összekarcolhatja a fémet.

 

Akkor hanyagoljuk ezt a felülettisztítást…

A fém felületek legnagyobb ellensége elsősorban az időjárás szélsőséges hatásai. A nagyobb hőmérsékleti ingadozások, a nedvesség hatására leválhatnak a fedőfesték rosszabbul tapadó részei.  Így szabaddá válik az út a korrózió kialakulásához!

Ezért eleinte csak a rozsdafoltok kialakulására leszel figyelmes. Ezután a bevonóréteg felválása következik, majd megjelenik a rozsda reve és a festékbevonat erodálódása gyorsított eljárásba kerül.

 

A rozsdát és a festéket is el kell távolítani!

A régi festék eltávolítása majd a fémfelület és annak környezete rozsdamentesítése csiszolással valósítható meg.

Majd a felületvédelem lakkokkal, illetve zománcfestékekkel biztosítható. Ennek hatékonysága azonban nagyban függ az anyag alapfelületétől. Olyan felületre van szükség tehát, amihez a bevonó anyagok jól tapadnak. Mázolás előtt a felület előkészítése tehát kikerülhetetlen! Mivel old meg?

 

Négertárcsa: A legjobb megoldás rozsdátlanításra

Ha különféle anyagokkal dolgozol, a felülettisztítás egyik legnagyobb kérdésével bizonyára te is találkoztál már:

Milyen felületre milyen felülettisztítást alkalmazz? Vajon létezik-e olyan termék, mely univerzálisan minden anyaghoz használható?

Nos, a jó hír az, hogy a négertárcsa univerzálisan alkalmazható szinte minden anyaghoz. Nem kell a különböző felülettisztítási eljárásokhoz más és más csiszolóanyagot használnod és vásárolnod!

Mi jellemzi a négertárcsát?

 • Közepes vagy erős, durva csiszolószemcsékből áll, egy nem tömődő hálós szerkezet jellemzi. Így a négertárcsát alkalmazhatod fém felületek rozsdátlanítása mellett számos felülettisztítási eljáráshoz. Például ötvözött felületeknél kiválóan helytálnak a húzási nyomok eltávolításában vagy a hegesztési varratok tisztításában.

 • Egyenletes és tiszta csiszolási felületet biztosít, emellett igen hosszú élettartam jellemzi.

 • Erős hálós szerkezetének és a durva csiszolószemcséknek köszönhetően betömődés nélkül távolítja el a lakk, a rozsda és a festékrétegeket!

Egyik nap itt, másik nap amott veszed hasznát! Egyetlen négertárcsával számos feladatot kipipálhatsz! Felejtsd el a smirglit! A négertárcsa egy okos beruházás okos kivitelezőknek!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben