Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Négertárcsa

 

Rugalmasan a felületekkel

 

 

Ha felülettisztítási munkálatokról van szó, akkor a rugalmasság az egyik legfontosabb kulcsszó. Egyenletesen csiszolt, tiszta és maradványoktól mentes felületre vágysz? A szilícium-karbid szemcséket tartalmazó; erősen koptató hatású, szintetikus szálanyagok és durva szerkezetű csiszolószemcse ötvözeteként ismert négertárcsa a megoldás. Ráadásul univerzálisan alkalmazható minden anyaghoz.

 

A finomabb húzási nyomok vagy futási színek (ötvözött felületeknél) eltávolítására tett erőfeszítés különösen zavaró tud lenni. Tapasztaltad már? A hegesztési varratok tisztítása is gyakorta fejtörést okoz? A festék- vagy rozsdamaradványokról már nem is beszélve…

Van egy jó hírünk!

A négertárcsa univerzálisan alkalmazható szinte minden anyaghoz. Erős, durva csiszolószemcsékből álló nem tömödő hálós szerkezetével igen közkedvelt felülettisztító szerszám.

 

Ezért jársz jól a négertárcsával!

 • Minden területen használható
  Durva szilícium-karbid szemcsékből álló “csiszolószövet”, a szakmában csak vlies anyag. Igen rugalmas, így szinte minden területen használható. Ha felülettisztításról van szó, nála nincs akadály. Használatakor fellágyul, így a felület változásokat jól követi.

 • Sokoldalú
  A négertárcsa erős szerkezete és durva csiszolószemcsék által betömődés nélkül sikeresen eltávolítja a lakk, rozsda és festékrétegeket. A szigetelőszalag vagy purhab eltávolítása sem jelent akadályt a számára. Hegesztési varrat tisztításához, de beton és terméskő felületkezeléséhez is használható.

 • Hosszú élettartam
  A négertárcsa élettartama igen magas, és idővel az élekkel szembeni ellenálló képessége sem csorbul; sokáig használható.

 • Rugalmas, gazdaságos és biztonságos
  Nem tartalmaz fémet, így nem töredezik apró szilánkokra. Egyenletes szemcseelosztással és kopó hálós szerkezettel rendelkezik, új csiszolószemcsék felszabadulását eredményezve ezzel. Így a csiszolt felület egyenletes és tiszta lesz. Univerzálisan alkalmazható minden anyaghoz.

 

Válaszd a négertárcsát az egyenletes és tiszta felületekért!

A négertárcsa kialakítását tekintve lehet merev hordozós (üvegszálas támasztó hordozó), furatos (egyenes csiszolóhoz) is. A fajtájukat tekintve segítünk a választásban, hogy a megfelelőt válaszd ki!

Elérhető nálunk:

 • furatos négertárcsa
 • csapos négertárcsa (furatos négertárcsa csappal ellátva)
 • üvegszálas/merev hordozójú négertárcsa.

 

A négertárcsa erős, hálós és nyitott szerkezetével, durva csiszoló-szemcséket tartalmazó felülettisztító szerszámként csökkenti a hőképződést valamint az eltömődést. A porózus nyitott szerkezetnek hála megakadályozza a négertárcsa eltömődését. Így a négertárcsák kiválóan alkalmazhatók festékek, alvázvédők, rozsdák, tömítőanyagok, hegesztési varratok letisztítására is.

A négertárcsa hatékony csiszolószerszám, vele egyszerűbbé teheted a csiszolást és csökkentheted a túlcsiszolás esélyét!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben