Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünkről

"A Zeta KFT popszegecsek, szegecselőgépek, csiszolóanyagok és pántológépek forgalmazásával foglalkozik Magyarországon. Szolgáltatásunkhoz tartozik a műszaki tanácsadás is, amellyel már előfordult, hogy akár új gyártási technológiát eredményezett egy-egy üzleti partnernél. Több mint 3000 (!) fajta AVDEL és MASTERFIX popszegecs, 25-30 féle popszegecselő berendezés, több száz fajta SAIT csiszolóanyag és 10 fajta TITAN pántológép közül választhat a megrendelő. A leendő partnerünknek elég "megálmodnia", mit, mihez szeretne rögzíteni, milyen funkciókkal, követelményekkel. Ezután a cég elkészíti a szükséges műszaki dokumentációt, majd a kívánt technológia is kidolgozásra kerül (szegecstípusok, szegecselő berendezés fajtája, segédberendezések esetleges szükségessége), és a berendezés üzembe helyezése után meg kezdődhet az adott munkafolyamat."

A ZETA Kft.-t 1992 elején az AVDEL angol popszegecs, szegecsanya és szegecselőgépgyártó cég kérésére alapítottuk. Az angol vállalat megelégedésére kizárólagos képviseletüket Magyarországon megbízhatóan látjuk el. 2001-től új, 850 m2-es telephelyünkön vásárlóinkat kulturált, jobb körülmények között tudjuk fogadni és kiszolgálni. A 12 óráig leadott igényeket postán vagy csomagküldő szolgálattal a következő napra tudjuk teljesíteni. Az AVDEL popszegecs gyártó termékskálájából vásárlóink igényeit raktárról azonnal, ill. az AVDEL háttérraktárokból 1-2 héten belül tudjuk kielégíteni.

POPSZEGECS VÁLASZTÉK:

 • D-fejű: alu/acél; alu/inox; acél/acél; réz/acél; inox/inox nyitott és zárt (vízzáró) kivitel.
 • Süllyesztett fejű: alu/acél; acél/acél, inox/inox.
 • Nagyfejű: alu/acél, inox/inox.

NAGYSZILÁRDSÁGÚ SZEGECSEK: MONOBOLT, AVDELOK, MAXLOK szegecsek alu, acél és inox kivitelben.

SOROZATSZEGECSEK: hét féle kialakítású, különböző anyagú tárazott sorozatszegecs és a hozzá tartozó gépek. Max. 1500 szegecselés óránként!

POPSZEGECS-ANYA VÁLASZTÉK:

 • Nagyperemes: recés/nem recés oldal, nyitott vagy zárt.
 • Mikroperemes: recés/nem recés oldal, nyitott vagy zárt.
 • Süllyesztett fejű.

A popszegecs-anyák acél és rozsdamentes, ill. alu anyagból, hengeres és hatszög kivitelben kaphatók.

Az AVDEL cég méretenként 16 féle, dinamikus terhelésre is megfelelő popszegecs-anyái mellett a MASTERFIX olcsóbb kategóriájú szegecsanyái is azonnal kaphatók.
A vevői igények még teljesebb kielégítése érdekében a MASTERFIX holland popszegecs nagykereskedő képviseletét is vállaltuk, amelynek standard popszegecs programja még teljesebbé teszi a kínálatunkat.

ROZSDAMENTES (nyitott és zárt) POPSZEGECSEK és SZEGECSANYÁK is kaphatók nagy választékban.

A többlábon állás miatt az AVDEL jóváhagyásával kerestük meg a Torinói FIAT cégre alapított SAIT olasz csiszolóanyag gyártót. 1993-tól folyamatosan bővítve raktárkészletünket ma már a vágó és csiszolótárcsák, a rotasmirgek-fiebertárcsák, vízálló íves és tekercspapírok, csiszolóvásznak ívben és tekercsben, egyenes és kúpos lamellás csiszolótárcsák bakelit és üvegszálerősítésű hordozón, lamellás vagy szaturnusz korongok öntapadó és tépőzáras csiszolótárcsák és csapos kövek széles választéka található raktárunkban.
Csiszolóanyagaink acél, alumínium és rozsdamentes anyagokhoz, faanyagok csiszolásához, autóipari lakkcsiszoláshoz, valamint kövek megmunkálásához használhatók. A gyártóművi (klimatizált és páraszabályzott) körülmények között tárolt csiszolóanyagok ár és használati érték aránya vásárlóink véleménye szerint jó.
Próbálja ki ön is!

Idézet Hévizi Ákos "ZETAKOMMUNIKÁCIÓ" című írásából.

A ZETA Kft négy nyugati gyártócég kizárólagos forgalmozója Magyarországon. Az AVDEL-TEXTRON angliai gyártó cég popszegecsei, szegecsanyái és szegecselőgépei csaknem teljes választékát kínáljuk és a gyakrabban rendelteket azonnali szállításra, a raktáron nem lévőket pedig egy héten belül vállaljuk. A vele csaknem párhuzamos popszegecs választékú MASTERFIX holland kereskedő cég termékeiből a járatos méreteket azonnal raktárról míg a többit két-három héten bellül szállítjuk. A SAIT SpA olasz csiszoló anyag gyártó cég jó minőségű termékei közül a járatosabbak azonnal a ritkábban rendeltek egy-négy hét alatt bocsálthatók a vásárlók rendelkezésére. A TITAN GmbH pántoló gépei és tartozékai részben raktárról részben négy-hat hét szállítási határidővel megrendelőink rendelkezésére állnak. Megrendeléseket fogadunk személyesen, levélben, telefonon, telefaxon és e-mailben is. A megrendeléseket telephelyünkön azonnal teljesítjük (a raktárkészletünk erejéig). Ha a vevő azt kívánja akkor a GLS csomagszállító céggel másnapra a vevő/saját költségen teljesítjük.

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben