Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fibertárcsa

Fibertárcsa – Viszlát rozsda!

Technikai adatlapok

Fém alkatrészek rozsdátalanításához, sorjátlanításhoz keresel megfelelő terméket? Netán a hegesztési varratok megmunkálásához kellene egy megbízható csiszolóanyag? A fibertárcsák a durva csiszolási munkákban is helytállnak, akár rozsdamentes acélról, akár műanyagról vagy kőről is legyen szó.

Mivel a szerszámok számos nyomot hagynak maguk után a munkálatok során, így munkadarabjaid utólagos finomítására is gondolnod kell.
Munkadarabod megmunkálásánál fontos figyelembe venned, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen alapanyagból van. Azonban az utólagos finomítására sem mindegy milyen csiszolóanyagot választasz. Minden munkafolyamathoz megvan a legideálisabb, legoptimálisabb csiszolóanyag.

Mire alkalmas a fibertárcsa?

Az általunk forgalmazott fibertárcsák alkalmasak durva csiszolási munkákhoz, fém alkatrészek, acél, alumínium, kő vagy fa megmunkálásához. Elsősorban fémiparban a felülettisztítási munkálatoknál, a varratcsiszolásoknál veszed hasznát, de a faiparban is alkalmazzák valamint egyéb építési felújítási munkáknál is kiválóan teljesít.

Miért jársz jól a fibertárcsákkal?

Segítségükkel akár rozsdátlaníthatsz, sorjátlaníthatsz; vagy hegesztési varratot munkálhatsz, tisztíthatsz meg. Segítségével egy teljesen sima felületet kaphatsz.
A nagy teherbírású fiber hordozólapnak köszönhetően a fibertárcsákkal nehéz csiszolási munkákhoz is nekiláthatsz.

Mit kell tudnod a fibertárcsákról?

A fibertárcsa 1mm vastag „vulkánfiber” alapanyagú karton jellegű anyag. Erre kerülnek fel műgyantakötéssel az csiszolószemcsék, legyen az aluminiumoxid, zirkon korund, szilicium karbid vagy kerámia.
A fibertárcsa használatához feltétlenül felfogó tárcsát kell beszerezned! Lehet olcsó, egyszerű sima felületű támasztó tárcsát is kapni; de nagy hőhatással járó, nagy igénybevételű munkákhoz, a drágább hűtött felületű támasztó tárcsát javasoljuk. Ez utóbbi a fibertárcsa élettartamát és teljesítményét is megnöveli.

Fémipari termékek, különösen erősen rozsdásodott felületek esetében legyen gondod a fibertácsákra! Segítségükkel búcsút mondhatsz a rozsdának!

 

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben