Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyorsítsd a gyártási ciklust besajtolható kötőelemekkel!

Gyorsítsd a gyártási ciklust besajtolható kötőelemekkel!

Könnyebb szerelés és kevesebb szerelési lépés; és máris rövidebb szerelési idővel rendelkezhetsz. Mindez önköltség megtakarítást jelenthet a számodra. De hisz, ezzel te is tisztában vagy? Azonban a vékony és lágy alkatrészek rögzítése esetében a biztonság és a tartós rögzítés elengedhetetlen? Nem kell lemondanod egyikről sem a besajtolható kötőelemek segítségével!

„Milyen átmérőjű fúrót használjak menetfúrás előtt? És milyen mentfúró, menetnyomó szerszámot használjak?”

Felejtsd el a fenti kérdéseket.  Létezik egy megoldás, mellyel szilárd tartást biztosíthatsz anélkül, hogy hegeszteni vagy menetfúrni kellene.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor elszineződés, anyagleválás vagy kitüremkedés keletkezik a munkadarab hátsó oldalán. A lemez hátsó felülete deformálódik. Vagy a meneteket újra kell vágni. Kisebb vastagságú fémlemezek esetében pedig a „rögzítés” megvalósítása felérhet egy rémálommal.

Miközben neked gyorsabb gyártási illetve rövidebb termelési ciklusokra van szükséged! Hogyan oldható meg mindez kevesebb alkatrészhasználattal?

Használd a besajtolható kötőelemeket!

Segítségükkel gazdaságosabb termelést valósíthatsz meg a kevesebb alkatrészhasználattal, a kevesebb kárba veszett, selejtes termékkel (nem okoz kárt a munkadarab hátsó felületén), miközben magas kicsavarási és kihúzási értékeket biztosíthatsz fémlemezek vagy műanyagok esetében is. Sőt bevont felületekhez is ideális!

Felejtsd el a különböző az alátétek, a „nyoma veszett” anyák és csavarok körülményes szerelését

Csökkentsd a végszereléseket kevesebb lépésszámra, és érd el, a nem acél anyagú lemezek esetében is a jobb szilárdsági értékeket! 

A rendkívül erős kötés megvalósítójaként a besajtolható kötőelemek csavaró és húzóirányú terhelésekkel szemben is megállják a helyüket. Miközben magas elhelyezési pontosságot biztosítanak.

Milyen feltételek mellett használhatod? És hogyan takaríthatod meg a besajtolt kötőelemek alkalmazásával a szerelési- és anyagköltséget?  Bővebb információ a besajtolható kötőelemek előnyeiről itt.

 

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben