Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Első vásárlást tervezel nálunk? Erre figyelj!

Első vásárlást tervezel nálunk? Erre figyelj!

Először vásárolni valahol mindig bizalmi kérdés. Hisz nem tudod, mire számíts igazán; mikor kapod készhez a termékeket, és minden gördülékenyen megy-e majd, vagy milyen limittel kell számolnod az első vásárlás esetén?  Célunk, hogy kényelmesen és nyugodtan, stresszmentesen vásárolhass tőlünk, versenyképes áron és gyors kiszolgálással. Tanácsainkkal is ehhez segítünk hozzá. Erre figyelj első vásárláskor!

 

Hosszú a listád, vagy csak néhány szegecsre, szegecsanyára vagy csiszolóanyagra esetleg besajtolható kötőelemre volna szükséged?

Mégis honnan szerezd be őket? Még nem döntöttél „forrás” mellett, vagy régebbi kapcsolatoddal voltál elégedetlen, és új után néznél? Szeretnél stabil kereskedői kapcsolatot kiépíteni, hogy a jövőben is biztosítva legyenek az időben érkező kötőelmek a számodra?

Az első vásárlás elkerülhetetlen. Valahonnan indulni kell. Tapasztalatot szerezni, kapcsolatot építeni. Először kell leadni egy rendelést.

Mire számíts, amikor először keresel minket?

Mennyi az annyi?

Először is, nem feltétlen szükséges dobozolási egységben gondolkodnod! Amennyiben 10-el osztható db-számot kérsz, a kisebb darabszámú rendelés esetén is bátran ragadj telefont vagy klaviatúrát! Habár faxon vagy e-mailen érkezett rendelések a számodra is előnyösebbek, könnyebb feldolgozásuk és nyomonkövethetőség végett. Az 1000 Ft-os vásárlási limit szinte említésre se méltó, így a kötelező „költséges első nagybevásárlás” miatt igazán nem szükséges lemondanod a vásárlásról. Ugyanis nálunk ilyen nem létezik.

Cég vagy EV legyél!

Amennyiben cég vagy esetleg egyedi vállalkozó (nagykereskedés révén magánszemélyeket nem tudunk kiszolgálni) vagy ; feltétlenül számíts rá, hogy első alkalommal szükségünk lesz a céges adataidra!

Rendelés mente

Tizenegy fős csapatunkból 2 fő foglalkozik egyszerre egy-egy megrendeléssel, a feldolgozásuk valamint az ellenőrzés és visszaigazolás végett. Így az írásban leadott rendelésed biztos kezekben lesz.

Raktárunkban táblapc segítségével zajlanak a kiszedések, valamint a kontrollállások is. A megrendelt termékeket futárszolgálattal küldjük ki, amennyiben nem a helyszínen történik a vásárlás. A számlát minden esetben a csomaggal együtt kapod meg (utánvétel), többedszeri vásárlás esetén átutalás is megoldható.

Mennyire vagyunk gyorsak?

A reggeli e-mailszortírozás valamint a kihagyhatatlan kávé után, ne feledkezz meg a rendelésed leadásáról sem! Ugyanis amennyiben dél-fél 1-ig eljuttatod hozzánk, másnapra biztos lehetsz annak átvételben!

Mire számíthatsz még?

Nagykereskedés ide vagy oda. Mi nem csak eladjuk neked a termékeket. Hanem szaktanácsot adunk, problémát oldunk meg. Igény esetén terméket vizsgálunk berendezéseinkkel (méret, keménység, nyíróerő, szakítóerő, húzószár kinyomás, szorító erő), külső céggel anyagösszetételt, sósködös tesztet végeztetünk, amennyiben igény van rá.

Egy termékre több bevizsgált beszállítóval rendelkezünk, gyors, folytonos szállítás érdekében. Nyolcezer egyedi termékkel, és tíz millió feletti össztermékszámmal rendelkező raktárunkban szinte nincs olyan termék, melyet ne találnál meg. Ha nincs is raktáron egy termék, megfelelő alternatívát tudunk kínálni, vagy esetleg nagyobb átfutási idővel beszerezzük azt neked.

És hogyan dolgozunk?

A mai világban nem kell igazán hangsúlyoznunk a stabil és megbízható munkaerő fontosságát. Munkatársaink közül a legtöbben immáron több mint 12 éve a megrendelőink igényeit szolgálják ki. Az itt töltött évek alatt rengeteg tapasztalatra tettek szert, és a közös munkavégzésben is remekül helyt állnak. A közös légtérben telő munkaidő a hatékony munkavégzésüket is segíti. Nálunk nincsenek „elveszett ügyek és megrendelések”.

Mennyire kockázatos velünk üzletelni?

A Bisnode objektív cégminősítése - a minősítés 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik - révén a legjobbak között szerepelünk. A több száz változót figyelembe vevő Bisnode minősítési rendszer többek között a következő forrásokat is alapul veszi: cégbíróság bejegyzései; NAV adatai; pénzügyi információk; cég demográfiai adata; fizetési tapasztalatok; fizetőképesség stb.

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés a pénzügyi megbízhatóságról ad számot, mely alapján kijelenthetjük, stabil szereplője vagyunk a piacnak. A minősítés alapján cégünk alacsony kockázatú, érdemes velünk üzletet kötni.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, mi ebben vagyunk benne.

Ne habozz az első rendeléssel! És legyél te is többedszeri megrendelőnk! Hogy legközelebb, már ismerősként szolgálhassunk ki Téged!

 

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben