Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ne verd a fejed a betonba, megmunkálásuk egyszerű is lehet!

Rücskös felületű betonból sík felületet létrehozni, vágással és csiszolással együtt – speciális eszközök alkalmazását igényli. De hogyan hozz létre parkettázásra is alkalmas felületet percek alatt? A beton megmunkálása évekkel ezelőtt csak a hagyományos, karbiddal ellátott élű szerszámokkal volt lehetséges, mely több szempontból sem volt előnyös.

Ma már a beton megmunkálására számos lehetőséged nyílik, az alábbi eszközökkel a vágási és csiszolási munkákat is kipipálhatod.

A betonozási hibák eltüntetése amolyan „kényszervállalkozás”, egy poros, zajos munka, mely néha első nekifutásra nem tűnik egyszerű feladatnak. A beton vágási munkálatairól nem is beszélve. Ha betonnal állsz szemben, a vágási munkálatokhoz speciális vágóélre lesz szükséged. Ha a legkeményebb anyagot keresed a vágási, fúrási vagy csiszolási munkálatokhoz, egyértelműen a gyémánt viszi a pálmát.

 

A gyémánttechnológia előnyödre lesz

A régről ismert karbiddal ellátott élű szerszámok anno könnyen elhasználódtak, elromlottak, és nem voltak alkalmasak igazán a beton megmunkálására. A fúrás sem volt tökéletes, valamint nagy rezgéssel és hatalmas zajjal jártak a munkálatok során. Az 1990-es években megjelent gyémánttechnológia azonban számos megmunkálási fázisban változást hozott. A gyémánttechnológia igazán megkönnyítette a szakemberek munkáját, és nem csak a fúrásban, de a vágásban és nagyolásban is.

Hogyan könnyítette meg?

A beton utólagos megmunkálása is jelentős mértékben egyszerűbb feladat lett. A műveletek kevésbé zajosak, porosak, kevesebb rezonanciával járnak és a beton megmunkálása is sokkal gyorsabban kivitelezhető.

A gyémánttechnológia alkalmazása a betonelemek, és betonszerkezetek utólagos alakítása során, az eredeti szerkezet stabilitását is megóvja, és pontos vágást, valamint megmunkálást eredményez.

 

Beton vágásához válaszd a gyémánt vágótárcsákat

Acél hordozófelületre rögzített szegmensek, ezeken pedig különböző mennyiségben gyémántszemcsék és fémporok – ez a gyémánttárcsák rövid összetétele; melyek kiválasztásánál számos tényező játszik szerepet. Nem mindegy, hogy a gyémántszemcsék milyen mennyiségben és minőségben vannak jelen, milyen keménységű vagy puhaságú a szegmenskötés vagy milyen minőségű a hordozótest anyaga, és hogyan történt annak megmunkálása. Ezen szempontok is hozzájárulnak a megfelelő korong kiválasztásánál.

A friss beton megmunkálásához a kemény kötés választása a javasolt. Ugyanis erősen koptató anyagoknak számít.

Egyenes vágás esetén – a gyémánt vágótárcsákkal - nem kell a fejed vakarnod, ha betonnal állsz szemben. Száraz vagy vizes vágásra alkalmazhatóak vágási tulajdonságaik alapján, de csakis egyenes vágás esetén használhatóak! Segítünk a választásban!

 

Sokoldalú négertárcsa a beton megmunkálásához?

A négertárcsáról ismert, hogy erős szerkezeti felépítése, erősen koptató hatása és a durva csiszolószemcsék által - betömődés nélkül - eltávolítja a lakk, a festék - vagy rozsdarétegeket. A purhab a hegesztési varrat sem jelent akadályt a számára. Azonban sokoldalúságának köszönhetően a beton felületkezeléséhez is használható.

Sík betonfelületre vágysz?

Ha a beton felülettisztításáról van szó, akkor a rugalmasság az egyik legfontosabb tényező. Egyenletesen csiszolt, tiszta és maradványoktól mentes felület a vágyunk. Te is így vagy ezzel?

A szilícium-karbid szemcse, a szintetikus szálanyag és a durva szerkezetű csiszolószemcse a négertárcsa legfőbb jellemzője, mely lehetősévé teszi a beton tiszta megmunkálását.

 

Számos termékünk van raktáron, melyeknek nem jelent akadályt, ha betonnal néznek szembe! Válaszd őket és tedd könnyebbé a munkálatokat!

 

 

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben