Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Miért jársz jól velünk egész évben?

Szegecs, szegecsanya, popszegecs, pántológép netán besajtológép? Mégis honnan szerezd be őket? Stabil kereskedői kapcsolatra vágysz, ahol időben biztosítva vannak a kötőelemek és gépek a számodra? Vásárlóink egész évben jól járnak velünk, hisz kényelmes és nyugodt, stresszmentes vásárlást biztosítottunk nekik. Mindezt versenyképes áron és gyors kiszolgálással.

De milyen előnyöket jelent Neked mindez pontosan?

Mit nyújtunk vásárlóinknak egész évben?

A piaci árakhoz képest igen kedvező árakat több mint 4000 termék esetében

Speciális termékek raktárról vagy rövid határidővel; több mint 4000 termék (azaz 18 millió darab) tekintetében.

 

A termékek mellé járó egyéb kedvező szolgáltatásokat

Szegecselés, besajtolástechnikai szaksegítséget tudunk adni. Széles palettánkból biztos megtalálja a legmegfelelőbb választást. Vásárlóinknak kötőelem tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani, nyíró, szakító-szilárdság vizsgálattal és rezgőpados tartóssági tesztet is megoldjuk házon belül. Besajtolható kötőelemek és lemezek keménységi vizsgálatát is helyben végezzük. Külső céggel vásárlóink velünk tesztelhetik a környezetállóságot sóköd-, azaz sópermetteszttel! Valamint anyagösszetétel vizsgálására is lehetőség nyílik. Kíváncsi vagy rá, hogy a „gyártmányod” miképpen áll ellen a korrózió okozta hatásoknak? A sópermetteszt, azaz a környezetállóság tesztje (szabványosított ipari eljárás, egy felgyorsított korróziós teszt) adhat választ, mely olcsó, gyors és szükség esetén ismételhető eljárás. A különböző korrózióvédő technológiák gyártási minőségét ellenőrzi. Erre szakosodott külsős cég segítségével végezzük el neked a teszteket.

 

Bejáratott, gördülékeny rendelési menetet biztosítunk

A feldolgozások, valamint az ellenőrzések és visszaigazolások végett egyszerre két kollégánk foglalkozik egy-egy megrendeléssel; biztosítva azt, hogy írásban leadott rendelésed biztos kezekben lesz és hibák nélkül kapod meg az árut. A termékek kiszedése és kontrollálása raktárunkban pedig tábla PC segítségével zajlik és itt is két ember kezén mennek át a  kért tételek. A megrendelt termékeket személyesen a helyszínen vagy futárszolgálat által kaphatod kézhez.

 

Nálunk nem tud a készlet elszállni!

Az idő pénz, ezzel mi is tisztában vagyunk. A gyors és pontos anyagellátás érdekében éppen ezért Kanban rendszerben is tudunk dolgozni, hogy helyben azonnal elérhető kihelyezett raktárkészletet biztosítsunk neked. Így Te határozod meg, mikor menny használsz fel a kihelyezett raktárkészletből. Mi azt szerezzük be neked, amire holnap szükséged van, méghozzá „éppen időben”! A mennyiségek fogyása alapján irányítjuk a beszerzést, így csökkent átfutási időket tudhatunk magunkénak és jó áttekintést kaphatunk az raktári állapotokról. Levesszük a kötőelem beszerzési terhet a válladról! A készletekről akár naponta többször is áttekintést kaphatsz.

 

Gyors rendelésfelvétel, gyors kiszállítás

Vásárlóink a reggeli rutintevékenységeket követően egy gyors rendelésleadással akár másnapi kiszállítással hozzájuthattak a termékekhez. Amennyiben dél-fél 1-ig eljut hozzánk a rendelésed, másnapra biztos lehetsz annak megérkezésében!

 

Nincsenek elveszett rendelések a több éves tapasztalatnak és rutinos munkameneteknek hála

Munkatársaink jelentős része már több mint 12 év tapasztalattal a hátuk mögött a hatékony munkavégzésről adnak tanúságot. Nálunk nincsenek „elveszett ügyek és megrendelések”.

 

Velünk nem kell kockázattal számolni!

A Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelünk. A pénzügyi megbízhatóságról számot adó minősítés alapján kijelenthetjük, hogy stabil szereplője vagyunk a piacnak. A minősítés alapján cégünk alacsony kockázatú, így érdemes velünk üzletet kötni.

 

Te se maradj le az előnyökről, mely a nálunk történő vásárlással jár együtt! Legyél te is visszatérő megrendelőnk!

Bevizsgált beszállítókkal rendelkezve egész évben változatlanul kedvező árakat, vásárló-orientált hozzáállást, szaktanácsadást tudunk biztosítani Neked. Velünk elfelejtheted a körülményes vásárlást!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben