Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Multigrip, és nem kell annyiféle szegecsanya a raktáron

Multigrip, és nem kell annyiféle szegecsanya a raktáron

Szeretnél elkerülni két, három vagy akár több különböző szabványos szegecsanya használatát különböző átfogási tartománynál?

A menetátmérőtől függően akár 0,5 - 8 mm-es átfogási tartományban használható vadonatúj technológiájú Multigrip szegecsanyával kivédheted a szituációt, hogy nem a megfelelő szegecsanyát használod egy adott átfogási tartományhoz vagy alkalmazáshoz!

Többféle lemezvastagság, melyre a szabványos szegecsanyából már több fajta kell.

 

Ennél az átfogási tartománynál szabványos szegecsanyát használva bizony több típus készleten tartásával kell számolnod! Ugyanis azok normál átfogási tartománya 0,5-3,0 mm, 3,0-5,5 és 5,5-8,0 között van. Nem pontosan meghatározott anyagvastagságnál vagy egy nem megfelelő átfogási tartomány esetén a szegecsanya nem fog megfelelően illeszkedni. Erre a vadonatúj technológiájú Multigrip szegecsanya a megoldás, melynek a 8 mm sem jelent akadályt.

Milyen problémákra nyújt megoldást a Multigrip szegecsanya?

Megoldás a behatárolt átfogási tartomány béklyójára

Amennyiben több eltérő anyagvastagságú alkalmazáshoz használtál már azonos menetátmérőjű szegecsanyákat, akkor biztosan te is bosszankodtál már összekeveredett alkatrészek okozta selejt miatt.  Mivel a szabványos szegecsanyák normál átfogási tartománya 3,0 mm, így bizonyára számos különböző méretű szegecsanyát tartasz te is raktáron. A hagyományos szegecsanyák legnagyobb hátránya, hogy a nagymértékben eltérő lemezvastagságok miatt sok fajta kell belőlük.

Azonban, ha egyetlen, nagy átfogási tartományú Multigrip szegecsanyát használsz, kivédheted a keveredés miatti bosszúságokat, mivel széles akár 8 mm-es átfogási tartományt fed le.

A Multigrip szegecsanyával, egy szegecsanyát alkalmazhatsz különböző lemezvastagságokban.  Akár 8 mm eltérés is lehet a lemezvastagságok között.

Megoldás a nem megfelelő átfogási tartomány problémájára

Nem pontosan meghatározott vagy több eltérő anyagvastagság esetén - amennyiben szabványos szegecsanyát használsz - szembesülhetsz azzal, hogy nem megfelelő szegecsanyát használtál és a szegecsanya nem áll meg a lemezben vagy elforog. A túl vastag anyag esetében minimális alakváltozást fog eredményezni, a túl vékonynál azonban nem megfelelő illeszkedéssel, szabálytalan alakváltozással fog járni.

A vadonatúj technológiájú, nagy átfogási tartományú Multigrip szegecsanya - mely menetmérőtől függően akár 8 mm-es átfogási tartományig használható - e problémára is megoldást nyújt. Biztos lehetsz benne, hogy használatával nem lesznek bosszús szituációk, hogy nem a megfelelő szegecsanyát használod az adott átfogási tartományhoz.

A Multigrip szegecsanya lehetővé teszi, hogy két vagy több egymásra nem felfekvő lemezt „összehúzz”! A nem körkörös, túlméretes, tehát nem megfelelő furat esetén is kiválóan fog működni. Szilárdsági értékei pedig megfelelnek a hagyományos szegecsanyáénak.

Különleges megfúrt oldalú kialakítással, lapos illetve mikro (kis süllyesztett) peremes fejkialakítással kapható. 

Keresd a Multigripet, kerüld el a bosszúságokat és old meg a „bonyolultabb helyzeteket”!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben