Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha minőségi pop szegecs, akkor Zeta!

Ha minőségi pop szegecs, akkor Zeta!

Az idén 25 éves ZETA Kft egyedi pop szegecs választékáról híres Magyarországon. Van olyan méret, amiből 46 félét lehet találni raktárunk polcain. Ez a kínálat nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ám cégünk nem csak ezért különleges. Ugyanis mi elsősorban nem pop szegecset árusítunk, hanem technológiát, szaktanácsadást. Az adott feladatra olyan pop szegecset adunk, ami a tökéletes munka elvégzéséhez szükséges. 

Azt szoktam mondani: ha van két lemezed, amit szeretnél rögzíteni egymáshoz, hozd el hozzánk és mi megtaláljuk neked a legjobb megoldást!

A ZETA Kft-t 1992 elején az AVDEL angol popszegecs, szegecsanya és szegecselőgép-gyártó cég felkérésére alapítottuk. Jelenleg is mi vagyunk a világhírű cég egyedüli hazai képviselői.

Az AVDEL (teljes nevén Aviation Developement) a maga területén egyedülálló. Hírnevét két híres újításának köszönheti (zárttá váló vagy furatkitöltő szegecs, illetve a sorozatszegecselő).

Mindenki számára ismert a normál pop szegecs. Amit a legtöbb barkácsáruházban, vagy a sarki boltban is megkaphatunk. Van azonban másik, speciális típusa is.

Ez az, amelyik kitölti a furatot.

Miért egyedülálló ez a pop szegecs és hogyan született?

Története az első világháború idejére nyúlik vissza. Akkoriban a szegecset még kalapálták, peremezték. A repülőgép szárnyának készítésekor annak tetejét a tartószerkezethez nem volt nehéz hagyományos szegeccsel rögzíteni. De hogyan tegyék ezt meg a szárny aljával? Hiszen a teteje már le volt fedve! Sehogyan. Ezért találták ki a blind rivet, vagy más néven blindniet-et, amit egy oldalról hozzáférve is be lehetett szegecselni.

Itt azonban újabb nehézségbe ütköztek. Az addig ismert szegecs közepe kihullott. A résen keresztül a szárny beszippantotta a vizet és a levegőt egy szívóhatással. Így a szárny előbb-utóbb tele lett vízzel.

Ekkor lépett színre újításával az Aviation Developement, azaz az AVDEL.

Piacra dobta azt a szegecset, ami kitölti a furatot, és a húzószárat nem engedi kiesni, hanem rögzíti. Ezzel a találmányával vált világhírűvé ez a vállalat - amelynek kizárólagos magyarországi képviselője a ZETA Kft.

Az AVDEL később még egy híres találmánnyal állt elő. Ez az újítás forradalmat hozott létre a szegecselők piacán.

A hagyományos szegecselő gépek ugyanis óránként 200, maximum 240 darab szegecselésre voltak képesek.

Az AVDEL azonban feltalálta a sorozatszegecselőt. Ennek segítségével a termelés felgyorsult. Használatukkal 1300-1500 szegecselést lehet elvégezni óránként.

(A szegecselőkkel részletesen következő írásunkban foglalkozunk majd!)

Nem véletlen tehát, hogy az AVDEL képviseletét választottam. A rendszerváltást megelőző időszakban pedig más cég is megkeresett, és döntenem kellett. Az AVDEL volt a meggyőzőbb, mert sokkal szélesebb választékkal rendelkezett, mint a konkurencia. Mint amit akkor Magyarországon megszoktunk.

Az idő megmutatta, hogy jó döntés volt. A ZETA Kft. azóta is folyamatosan növekszik. Pénzügyi stabilitását nem veszítette el még a gazdasági válság évében sem.

Fő célcsoportunk jelenleg a gépipar, az elektronika és az autóipar: cégünk az autógyárak beszállítóinak húsz százalékát látja el professzionális pop szegeccsel.

Minden hónap első hétfőjén van egy kis megbeszélésünk. Azt hiszem, a srácoknak már a könyökén jön ki, mert reggeltől estig azt mondom: pop szegecset minden utcasarkon lehet kapni, nálunk is van ugyanaz a pop szegecs, és még sokkal több, de tudjuk, mikor mihez mit kell adni.

Ha tehát tartós, profi pop szegecset keres és kérdése is van, keressen meg minket bizalommal!

Zima Elek, cégalapító

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben