Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Betonszerkezetek vágása gyémánt vágótárcsákkal? Erre figyelj!

Betonszerkezetek vágása gyémánt vágótárcsákkal?

Minőségi gyémánt vágótárcsákat keresel? De lehet, ötleted sincs, honnan szerezd be. Valamint azok vásárlása során milyen szempontokat vegyél figyelembe.

Vagy nem tudod biztosan, hogy a jelenlegi kereskedőd vajon a legjobb lehetőséget nyújtja-e neked a piacon?

 

Ez azért baj, mert ha nem a megfelelő partnertől vásárolsz termékeket, akkor nem csak anyagilag járhatsz rosszul; de a későbbi - minőségileg kifogásolható termékeknél előforduló – esetleges műszaki problémák miatt a megmunkálandó felület sem olyan lesz, mint amit elvárnál tőle.

Ez pedig negatív reklám lesz a munkádra nézve a megrendelőd szemében.

 

 • Nem az a legnagyobb gond, hogy vajon időben sikerül-e beszerezned a termékeket.
 • Az igazi probléma az, hogy vajon időben sikerül-e beszerezned a megfelelő minőségű termékeket, melyekkel anyagilag is jól jársz.
 • A jó termékhez jó használat is szükséges. Ne feledd, hogy a termék hűtéséről gondoskodni kell például 30 másodpercenkénti perces „pihentetéssel”

 

Nem mindegy tehát, honnan és milyen vágótárcsákat vásárolsz. Valamint milyen projekthez keresed azokat.

Erősen koptató vagy kemény anyagok - mint a beton, kerámia vagy márvány - egyenes vágásához speciális vágóélre van szükség. A gyémánttechnológiával mindez kivitelezhető.

 

Ha igényes szakember vagy…

Ma már minden igényes szakember a gyémánttechnológiát használva oldja meg a betonvágást, a tégla és egyéb építőelemek vágását. Melyeket más eszközökkel nagyon nehéz megoldani.

Éppen ezért te is speciális vágóeszközökkel dolgozol. A lehető legjobbat nyújtod a megrendelőidnek. Legalábbis erre törekszel.

Ezt azonban csakis minőségi termékekkel teheted meg.

 

Betonvágás gyémántszemcsés szerszámokkal

No, de milyennel?

A gyémánt vágótárcsákkal történő betonvágás, téglavágás, kővágás pontos, és legfeljebb felületfényesítési utómunkálatra van szükség. Egyenletes és sima vágófelületet eredményez.

A rezonancia-, és zajmentes modern technológiával komfortos és pontos munkát végezhetsz. Pormentessége annak is köszönhető, hogy vízzel hűtve lehetővé teszi az elforgácsolódott anyag megkötését.

 

Mégis mi alapján válassz gyémánt vágótárcsát?

Az erősen koptató anyagokhoz használható gyémánt vágótárcsa például a kemény anyagokat nem vágja: a gránit vagy márvány vágásához puhább vágótárcsára lesz szükséged.

Erre figyelj gyémánt vágótárcsák választásánál!

 

Vajon az „univerzális gyémánt vágótárcsa” választása a legideálisabb a számodra?

A vegyes felhasználású, un. „univerzális” vágótárcsák több építőipari anyag vágásánál használhatók, hiszen majdnem minden építőipari anyagot vágnak. A koptató anyagokat rövidebb ideig viselik el, a keményebbek esetében gyakrabban van szükségük hűtésre.

Azonban a különböző anyagok egymás utáni vágása gondtalanul megoldható velük. Így nem kell a tárcsák cseréjével foglalkozni, de ez bizonyos esetekben elszíneződést okozhat.

Körültekintő használatával többféle gyémánt vágótárcsa vásárlását spórolhatod meg, és kevesebb gonddal is jár a különböző építőipari anyagok egyszeri vágása!

 

Gyémánt vágótárcsák kiválasztásánál is segítségedre vagyunk! Hívj vagy írj nekünk!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben