Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szegecshúzók minden alkalomra!

Szegecshúzók minden alkalomra!

Előző írásainkban részleteztük, hogy milyen előnyei vannak a kézi-, illetve pneumatikus szegecshúzóknak, és melyiket milyen típusú munkákhoz ajánljuk.

Otthoni barkácsoláshoz vagy alkalmalmi szegecseléshez tökéletes megoldást jelent egy jó minőségű kézi szerszám. Akár az egy, akár a kétkaros változatot részesítjük előnyben, elmondható, hogy mint mindenhol, itt is érdemes megfizetni a minőséget.

Így van ez a pneumatikus pop szegecselők esetében is. A magasabb árfekvésű gépek ugyan nagyobb kiadást jelentenek, de több szempontból is megéri a befektetés.

Nemcsak azért, mert praktikusabbak, hiszen ezek már rendelkeznek húzószár-elszívással.

Azért is, mert magasabb a teljesítményük, így nagyobb méretű pop szegecshez is használhatóak.

Emellett az élettartamuk is hosszabb, mint az olcsóbb verzióké.

Vannak olyan esetek, amikor a pop szegecshúzók valamelyik speciális típusa számunkra a legpraktikusabb.

Például az akkumulátoros változat.

Mi az az akkumulátoros szegecshúzó?

Olyan pop szegecselő, amelyik nem 230 voltos feszültségről, hanem saját energiaforrásról, akkumulátorról működik.  

Az akkumulátoros-elektromos szegecshúzók tulajdonságai között említendő, hogy akkumulátoraik 14,4 voltosak, és 1,4, illetve 2,8 amperórások. Kínálatunkban mindegyik elérhető, de a gépek alap esetben 1,4 amperórás akkuval szereltek. A nagyobb amperóra arányosan több szegecselést biztosít, ugyanazzal a géppel.

Ez a típusú gép akkor a leghasznosabb, ha nincs a közelben elektromos hálózat, vagy ha túl messze van, esetleg zavarna minket a kábel a mozgásban. 

Tető szegecselése a feladat? Nagy szerelvényt kell összerakni? Ezek azok az esetek, amikor az akkumulátoros pop szegecselő tökéletes választás lehet. Hiszen szinte bárhol használhatóak.

Két fajtája létezik:

 1. Egy általános célú, ami 2,4-es, 3,2-es szegecstől 4,8-as, 5,0-ös szegecsig húz el, tulajdonképpen bármilyen anyagból készült szegecset.
 1. Ennek nagy testvére általában 4,0-s vagy 4,8-as szegecstől a 6,4-es szegecsig húz el, akár nagy szilárdságú szegecset is.

Ezek az akkumulátoros szegecshúzók már modernek, gyorsan működnek, de még mindig nem érnek fel egy pneumatikus szegecshúzó a sebességével. 

A szegecshúzók Ferrárija: a sorozatszegecselő

A szegecshúzóknak van még egy másik, speciális osztálya. Ez különleges feladatra készült. 

Hagyományos szegecseléssel egy óra alatt legfeljebb 2-300 szegecselés érhető el. Van azonban olyan gép, amellyel óránként 1000-1500 szegecselést is el lehet végezni!

Ő a  sorozatszegecselő. 

Ezt a pop szegecselőt főleg az elektronikai iparban, illetve az autóiparban használják, ahol nagy mennyiségű szegecselést kell elvégezni.

Hogyan működik a sorozatszegecselő?

A szegecsek tulajdonképpen egy papír tasakban helyezkednek el, egymás után. Ezt a papír tasakot kell ráhúzni egy acél húzószárra, ami a tasak teljes elhasználásáig a szegecs elhúzásáért felel. 

Egy szegecs elhúzása után a sorozatszegecselő gép a szájnyílásán keresztül egy újabb pop szegecset adagol ki, amit azonnal be lehet betenni a következő furatba, és újabb szegecselést végezni. 

Bármilyen célra is keres pop szegecselő gépet, nálunk megtalálja a legmegfelelőbbet.

Jó minőségű termékeinket garanciálisan áruljuk.

Keresesse bizalommal a Zeta Kft-t! Elsők vagyunk a szegecselésben!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben