Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szegecselőgépet vagy szegecselőhúzót akarsz javítani? Ne tedd!

Szegecselőgépet vagy szegecselőhúzót akarsz javítani? Ne tedd!

A pop szegecsek, szegecsanyák, besajtolható és hegeszthető kötőelemek kereskedelme mellett profilunk fontos része az általunk értékesített szegecselő-  és szegecsanyahúzó-gépek javítása is. Így mi nem csak alkatrészt árulunk, hanem szakértő gépkarbantartást is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szükséges munkálatokhoz nem csak értékesítünk, hanem javítunk is gépeket. Ha belefutsz abba a problémába, hogy a nálunk vásárolt géped szervizelésre szorul, keress meg minket!

A szegecselőgép és a szegecsanyahúzó javítását bízd inkább a profikra!

Ha mégis alapvető szervízelést szeretnél rajta végezni, mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy az elektromos akkumulátor vagy a levegőellátás le van róla csatlakoztatva! Ellenkező esetben komoly sérüléseket szenvedhetsz, illetve a gépet is tönkreteheted.

Hogy milyen mélységig érdemes belemenned a gép javításába?

 • Popszegecselőgépek esetén: legfeljebb a szájnyílás és a húzópofák kicserélése, kitiszítása ajánlott. Esetleg még az olajtöltést lehet megpróbálni, de csak óvatosan, mert ahhoz már nem árt bizonyos szakértelem!
 • Szegecsanyahúzóknál: csak a húzószár cseréje, annak zsírzása.

Mást nem tudsz velük kezdeni. A többit bízd ránk! Harminc év alatt rengeteg gépet adtunk el, és még többet javítottunk. Megvan ehhez a tapasztalatunk, így a gazdaságosan megoldható problémákat meg tudjuk oldani.

Amit tudnod kell:

Nálunk szervizelés esetén nincs munkaóradíj. Csak a beépülő alkatrészek árát kell kifizetni! Természetesen ez csak az általunk forgalmazott gépek esetén érvényes: a javítási, szervizelési garanciát csak igy tudjuk garantálni.

Fontos!

Gyakran elkövetett hibák gépjavításnál, (nem egy ilyet láttunk már!) hogy nincs megszüntetve a gép energiaellátása - akár levegőről, akár elektromos áramról van szó. Az a veszély áll fenn ebben az esetben, hogy szerelés közben működésbe hozhatjuk a gépet, és ha rajta van egy villáskulcs vagy akár a kezünk, az bizony becsípődhet, eltörhet - bármi megtörténhet. Fokozott óvatosságra van tehát szükség!

A védőeszközök használatát is javasoljuk:

 • Legyen rajtunk védőszemüveg
 • Sőt, lehetőleg kesztyű is

Otthoni barkácsolás? Inkább ne!

 • Sok ügyfelünk úgy gondolja, meg tudja javítani a gépeket. Így gyakran előfordul, hogy darabokban érkezik vissza hozzánk a szerkezet. 
 • Sőt van, hogy hiányosan is – mert ilyenkor bizony rendszeresen elvesznek belőle alkatrészek.
 • Olyan is megtörténik, hogy össze van ugyan szerelve, de valamelyik része át van fordítva, át van cserélve - amire a szervizes kollégák nem számítanak. Így a gép javítása lényegesen több időt vesz igénybe, mintha az egyszerűen „hibásan”, és nem „hozzányúlva” érkezne be hozzánk.
 • Javasoljuk, hogy senki se barkácsolja otthon a gépeket, mert a munkavédelmis csúnyán fog nézni.
 • Nem érdemes összeragasztani, hegeszteni se!

Végül elrettentés képpen pár jól sikerült módosítás:

Az utolsó tanácsunk tehát ugyanaz, mint a legelső: ha szegecselőgépet vagy szegecselőhúzót akarsz javítani, mert elromlott, nem működik, elkopott – ne szerelgesd otthon, hanem hozd el hozzánk, és mi megoldjuk!

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben