Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Olcsó és minél egyszerűbb szerelési folyamatok megvalósítása a célod?

Olcsó és minél egyszerűbb szerelési folyamatok megvalósítása a célod?

A gazdaságosabb termelés, valamint a termelési idő csökkentése minden egyes folyamat esetében döntő fontosságú. Ezért olyan kivitelezési megoldásokat keresel, melyek önköltség-megtakarítást eredményeznek.

Az egyszerű szerelési munkálatokra nyújtanak megoldást – különösen csavarok, anyák biztonságos és tartós rögzítése esetében – a besajtolható rögzítőelemek. Ráadásul létezik olyan tényező a folyamatban, mely a sajtolást professzionális szintre emeli. Ne hagyd ki!

 

Nem szükséges körülírnunk neked, milyen nehéz egy vékony fémlemezzel, műanyaglemezzel, műanyagból készült alkatrésszel; netán nyomtatott áramköri lappal dolgozni, ha rögzítésről van szó. Vékonyak és könnyű szerkezetűek. A vékony és lágy alkatrészek biztonságos és tartós rögzítése pedig nem egyszerű feladat.

 

Vékony lemezben is erős csavarkötésre volna szükséged, mely viszonylag gyors és egyszerű szerelési folyamatot tesz lehetővé?

Már tudod is a megoldást, hisz hallottál róla, utána is néztél. Besajtolható kötőelemek vásárlását tervezed, már egy jó ideje.

Nem véletlenül. Magas elfordulási és kinyomási értékekkel rendelkeznek a besajtolható anyák, besajtolható csavarok és távtartók. Könnyen szerelhetőek és használatuk minimális szerelési költséget jelent a számodra, mely során rövidebb szerelési idővel és kevesebb szerelési lépéssel számolhatsz.

 

De vajon létezik-e olyan tényező, mellyel még hatékonyabbá teheted működésüket?

Egyértelműen igen.

A besajtolható kötőelemek előnyeit a leghatékonyabban a megfelelő minőségű sajtológépek használatával érheted el!

 

Miért olyan fontos, hogy jó minőségű besajtológépre is áldozz?

Mert segítségükkel hegesztés nélküli kötőelem-rögzítést valósíthatsz meg; és mivel a sajtolást a besajtológépek hajtják végre, a munkafolyamat eredményének minősége egyáltalán nem elhanyagolandó a részükről. Megfelelő beállítás után a rögzítőelemek hatékony, egyenletes és állandó minőségben kivitelezett sajtolását viheted véghez.

Hőbevitel nélküli eljárást biztosítanak, valamint esetükben a menetkészítés menetfúrás nélkül valósulhat meg a vékony lemezeket illetően.

A besajtolható anya, csavar, távtartó, valamint a lemez közti erős kötés a kifejezetten erre a célra fejlesztett sajtológépek által valósul meg a legprofesszionálisabb módon. Besajtolható kötőelemek vásárlásánál gondolj az akár automatikus kötőelem-adagolást megvalósító és a gyártási időt nagymértékben csökkentő sajtológépre is!

 

Milyen előnyökkel bírnak a besajtológépek?

A besajtológépeink elektro-pneumatikusak.

Kis löketűek, így nagyon gyorsak, ciklus idejük 1mp.

7 tonnás sajtolóerővel rendelkező sajtológépünkkel akár 900 mm-es munkadarab is megmunkálható.

PLC vezérelt automatika jellemzője, hogy sok funkció érhető el benne pl.: besajtolóerő-leolvasás, sajtolási idő, számlálók, automata üzemmód, öndiagnosztika.

 

Besajtolható rögzítőelemeinkhez kapható kézi vagy automata adagolású gép is. Keresd a gyártási folyamatokhoz leginkább illeszkedő sajtológépet; segítünk a választásban!

 

Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben