Zeta logo

A tartós kapcsolat

Nyitva tartás: H-CS: 6:45-15:30 P: 6:45-14:00

Weboldal térkép

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Akár tél van, akár nyár, a Zetával mindenki jól jár!

Mi nem csak terméket, de szaktudást is árulunk!

A Zeta Kft.-t egyre többen ismerik szakmai körökben. Széles választékunk mellett azonban sokoldalúságunkról is híresek vagyunk. Nemcsak termékeket árulunk ugyanis, hanem technológiát is! Akár pop szegecsre, akár szegecs anyára, akár jó minőségű vágótárcsára van szükséged, ránk számíthatsz! Mindezek mellett azonban még több területen tudunk segítséget nyújtani, amivel megkönnyítjük munkádat a mindennapokban!

Mégpedig azért tudunk neked segíteni sok mindenben, mert több mint negyed évszázada vagyunk a piacon. Így mi igazán értünk mindenhez, ami kötőelem, vagy aminek köze van a kötőelemhez! Mire is gondolunk pontosan? Mikor érdemes felkeresni minket – akkor is, ha éppen nem szegecset szeretnél vásárolni?

Kötőelem tesztelés

Ilyen például a keménységi vizsgálat mind a besajtolható kötőelemek, mind pedig a lemezek esetén. Emellett lehetőség van nálunk szakító-szilárdság vizsgálat és rezgőpados tartóssági teszt igénybevételére is.

Mennyire környezetálló a kötőelem, amit elhozol? Milyen mértékben áll ellene legnagyobb ellenségének, a korróziónak? Ezt is megvizsgáljuk, sópermet teszt segítségével! Sőt, az anyagösszetételt is megnézzük neked. Ezek mind olyan eljárások, amik gyorsak, és egyáltalán nem terhelik túl a pénztárcádat. Ha pedig szükséges, bármikor meg lehet ismételni. Ezeket a teszteket olyan külső cég segítségével végezzük el, amelynek ez a szakterülete.

Pop szegecset, szegecshúzót, vágótárcsát keresel? Nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van!

Amit garantálni tudunk:

 • Folyamatosan megújuló, naprakészen ellenőrzött raktárkészlet. Ami nincs, azt megpróbáljuk gyorsan beszerezni!

 • Gyors rendelés-feldolgozás és kiszállítás. A délig beérkezett rendeléseket 24 órán belül házhoz szállítjuk.

 • Megbízhatóság. Cégünk Bisnode minősítéssel rendelkezik, ami garancia arra, hogy csak jól járhatsz velünk!

 • Profi gárda: majdnem mindannyian legalább egy évtizede dolgozunk ebben a szakmában. Tőlünk bátran kérdezhetsz, mi igazán értünk mindenhez, ami kötőelem!

Tényleg majdnem mindenre tudjuk a megoldást! Ha olyan feladatba ütközöl, amit túl nagy falatnak érzel, keress meg minket!Vissza a tetejére

Elérhetőség

ZETA KFT

 • Cím: H-1173 Budapest,
  512 utca 7. (Pesti út 5/A)
 • Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
 • Tel/Fax: (06-1) 258-18-88
 • Telefon 1: (06-1) 259-15-80 
 • Telefon 2: (06-1) 259-15-81
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: http://zetakft.hu/
 • Nyitva tartás:
  H-CS: 6:45-15:30
  P: 6:45-14:00
 • Térkép (útvonaltervezés)

Adatkezelési tájékoztató pdf

Képviselt partnereink

Elérhetőségek

ZETA Kft.
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Szerződési Feltételek pdf
Adatkezelési tájékoztatót pdf
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81

Nyitva tartás:

H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

Közösség

Zeta Kft. címe

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához. Adatkezelési tájékoztató

Rendben